Geen categorie

Vernieuwde site online

In 2014 is er een site opgezet voor de kerk om de gemeenteleden te informeren over de voortgang van de bouw. Inmiddels is de kerk al enige tijd in gebruik en is er dus ook weinig ‘voortgang’ te melden. Er is al diverse keren gevraagd of de site uitgebreid kan worden met informatie over bijvoorbeeld verenigingen en commissies. Aan dit verzoek wordt gehoor gegeven.
De huidige site is een aantal jaar oud en wat verouderd qua technieken en beveiliging. Daarom is ervoor gekozen om een nieuwe site te ontwikkelen, zodat in de behoefte van de gemeenteleden kan worden voorzien. De nieuwsberichten van de oude site zijn niet allemaal overgenomen. De site is in eerste instantie dan ook nog niet volledig gevuld, maar dat zal in de loop der tijd steeds meer gedaan worden.

Omdat we op een ander platform overgestapt zijn, was het niet mogelijk de gebruikersgegevens van de oude site over te nemen.
Daarom zal iedereen zich opnieuw moeten registreren op de vernieuwde website. Het proces zal hetzelfde blijven, namelijk dat u na aanmelding eerst toegang verleend moet worden door de webmaster. Dit kan dus een enkele dag duren, aangezien de webmaster niet altijd online is.

Registreer hier