Geen categorie

Informatie n.a.v. Corona virus

Gemeente, in verband met het corona virus heeft de kerkenraad een brief bij de gemeenteleden laten bezorgen met informatie over de kerkdiensten. Deze brief zal ook op deze site te lezen zijn. Daarnaast vindt u rechts onder het kopje kerkdiensten een knop “Beluister de dienst live”, waarmee u thuis direct mee kunt luisteren tijdens de kerkdiensten.

Brief kerkenraad 14-03  

Update 16-03-2020:

Op 15 maart heeft de overheid besloten om de scholen te sluiten. De kerkenraad heeft besloten dit ook door te trekken naar de catechisaties en jeugdverenigingen. De catechisaties en jeugdverenigingen gaan dus vanaf heden niet door.

Update 21-03-2020:

Vanaf komende zondag kunnen de kerkdiensten niet meer bezocht worden voor leden van onze gemeente of andere luisteraars. Via internet zal de dienst wel te beluisteren zijn via deze site. Er worden diensten gehouden op de gebruikelijke tijden van 9:30 en 18:00 uur. Hierbij zal onze eigen predikant voorgaan (dus geen leesdienst) en alleen de koster, organist en een gedeelte van de kerkenraad aanwezig zijn. Vanmiddag zal er een brief bij de leden bezorgd worden met meer informatie.

Brief kerkenraad 21-03  

Voor de ‘contactmorgen’ zal op dinsdag en donderdag zal vanaf 10:15 uur een meditatie worden voorgelezen na de opening met schriftlezing en gebed. Deze zal ook te beluisteren zijn via deze site op dezelfde wijze als de kerkdiensten.